skip to Main Content
Verschillen Tussen Online En Fysieke Cursussen

Verschillen tussen online en fysieke cursussen

In de tijd waarin we nu leven worden er veel werkzaamheden online verricht. Hierbij horen ook de online cursussen, die meestal op een fysieke manier worden gegeven. Door de COVID-19 maatregelen zijn de online cursussen sterk gestegen en worden er minder fysieke cursussen gegeven om verdere besmettingen te voorkomen. Dit is best logisch aangezien iedereen een cursus wil volgen op een veilige manier. Maar hier zitten ook verschillen in, want het geven van een online cursus dan een fysieke cursus kunnen voor de gebruikers verschillend zijn.

De verschillen tussen een online en een fysieke cursus

Er zitten veel verschillen tussen een online en een fysieke cursus, denk hierbij aan wat je krijgt bij een fysieke en online cursus en op wat voor manier een online en fysieke cursus gegeven wordt.  Ten eerste uit mijn ervaring is een fysieke cursus veel fijner, omdat u in contact bent met de cursist. U kunt altijd vragen stellen en meestal leer je fysiek veel meer dingen dan online. Vervolgens zijn er ook verschillen in prijzen, want voor een fysieke cursus betaal je wel meer dan een online cursus. Dit kan komen omdat er voor een fysieke cursus een lunch en cursusmateriaal nodig is, meestal is dit al inbegrepen bij de prijs. Bij een online cursus, hoeft u minder inspanning te verrichten en kunt u online deelnemen. Hierdoor betaald u een wat lagere prijs.

Daarnaast kunnen wordt een online op een online platform zoals Teams of een Webinar en een fysieke cursus wordt gegeven op een locatie, waarbij u op een bepaalde tijdstip aanwezig moet zijn. Ook is het deelnemen aan een online cursus gemakkelijker dan het deelnemen aan een fysieke cursus, aangezien u bij een online cursus op elke tijdstip en locatie kun deelnemen en bij een fysieke cursus moet je eventueel naar de locatie reizen, dit kost ook wel tijd. Ten slotte is een online cursus in de periode waarin we nu leven het beste en veiligste

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top